ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelu avoinna arkisin 09 -16
Sähköposti: asiakaspalvelu@girafficpark.fi
Puhelut & Whatsapp: 044-7707799

Noutopiste Tampereella palvelee ajanvarauksella:
tiistaisin ja torstaisin 19-21
sunnuntaisin 12-14


AJO-OHJEET

Giraffic Parkin noutopiste palvelee ajanvarauksella osoitteessa:
Huppionmäenkatu 4 A 18

Koirapäiväkoti palvelee osoitteessa:
Huppionmäenkatu 4 A 20

Noutopiste sijaitsee Talliosakkeilla, toisen ja kolmannen tallin välissä.

Moottoritieltä (E12) Helsingin suunnasta tullessa poistu Sääksjärvi/Hervanta rampista ja käänny oikealle. Tampereen suunnalta tullessa poistu rampilta ja käänny vasemmalle. Jatka tietä n. 8km, vasemmalle kääntyy Huppionmäenkatu.

Moottoritieltä (E63) poistu Hervannan rampista ja jatka Hervannan valtaväylä loppuun saakka ja käänny vasemmalle. Jatka n. 2km, vasemmalle kääntyy Huppionmäenkatu.

Kaukajärven kautta pääsee näppärästi, kun ajat Juvankatua aina Annalan K-marketille asti. Käänny oikealle Ruskontielle ja aja suoraan n. 2km. Mäen päällä oikealla Talliosakkeet, Huppionmäenkatu kääntyy oikealle.

TLK busseilla pääset perille linjalla 3B. Jää pois päätepysäkillä "Hytinaukio". Palaa takaisin Ruskontien suuntaan ja kulje alikulun kautta alueen toiselle puolelle. Edessäsi siintää Talliosakkeet.

PYSÄKÖINTI
Ethän pysäköi autoasi muiden yritysten ovien eteen ja annat vapaan kulun pihassa myös muille. Paikan ollessa varattu, jätäthän ystävällisesti autosi kadun varteen. Rakennuksen piha on pieni ja ahdas, pysäköi vain Giraffic Parkille varatuille paikoille.

Giraffic Parkille varatut paikat:
4 A 18
4 A 20