Nutrin kaloille

3 Tuotetta

Laadukkaat NUTRIN ruoat myös kaloille. Tuotesarjasta löytyy kaksi eri kategoriaa:
- Pond on tarkoitettu särkikaloille, kuten esimerkiksi koi-karpeille
- Aquarium on tarkoitettu akvaariokaloille

NettiPutiikista löydät terraarioeläinten alueen erikseen ja kalat tästä yhteisestä kategoriasta.

POND
Valikoima täydellisiä, helposti sulavia puristettuja pellettejä karpeille. Rikas koostumus tukee ravinteiden ja energian aineenvaihduntaa ja immuniteettia ja edistää samalla kalan elinvoimaa ja terveellistä kasvua.

Yhdistämällä moderni tuotantoteknologia ainesosien yhdistelmään, jolla on poikkeukselliset ominaisuudet, on saatu aikaan erittäin houkuttelevia tuotteita, jotka pakottavat kalat hakemaan ruokaa aktiivisesti pinnalta.
Voimakasta väritystä edistävien aineosien lisäksi rehumme sisältävät karotenoideja, jotka on suunniteltu lisäämään tätä vaikutusta.

AQUARIUM
Sarja täydellisiä rehuja akvaariokaloille ja terraarioeläimille, joissa on rikas ja tasapainoinen ravintoaineiden kirjo. NUTRIN-aineosien seos vahvistaa puolustusmekanismeja, vaikuttaa positiivisesti väritykseen ja luiden rakenteeseen ja auttaa kasvua. NUTRIN Aquariumilla on erinomaiset fysikaaliset ominaisuudet ja nykyaikaisen tuotantotekniikan ansiosta se on helpompi sulattaa. Lisäksi kalojen aineenvaihduntaprosessien jätetuotteiden vähentämisellä on positiivinen vaikutus akvaarion veden laatuun.


  • Näkymä
6,90 €
6,90 €
6,90 €