Nature's Protection - UUSI

11 Tuotetta

Nature's Protectionin Super Premium -sarja tarjoaa laajan valikoiman koiran- ja kissanruokia. Koiranruoista löytyy 16 eri ruokaa koirien erilaisiin tarpeisiin. Sarjaan kuuluu esimerkiksi ruoat painonhallintaan sekä todella aktiivisille koirille.

Kissoille löytyy taas 11 erilaista ruokaa kaiken ikäisille kissoille pennuista senioreihin. Kissanruoista löytyy myös omat ruoat sisäkissoille sekä pitkäkarvaisille kissoille.

Parasta Nature's Protectionia:
- Laaja valikoima
- Parhaat mahdolliset raaka-aineet
- Runsaasti lihaa
- Ei vehnää
- Ei sianlihaa
- Ei naudanlihaa

On tärkeää tietää mistä maasta lemmikkisi ruoka on valmistettu ja mistä maista raaka-aineet tulevat. Raaka-aineiden alkuperän ilmoittamisen lisäksi on tärkeää ilmoittaa laadukkaan koiranruoan tärkein ainesosa eli LIHA! Rehellinen valmistaja ilmoittaa lihapitoisuuden määrän AINA kuivatettuna.

Nature’s Protection –tuotteita valmistaa Liettualainen perheyritys, jolle paras laatu on kunnia asia.  Siksi Nature’s Protectionin Akvatera tehtaalle on myönnetty korkean hygieniatason HACCP-sertifikaatti, sekä ihmisten elintarvikkeiden valvonnassa käytetty ISO 2200-sertifikaatti. Sen lisäksi noudatamme tarkkaan EU:n ja Suomen lainsäädäntöä.Sen lisäksi noudatamme tarkkaan EU:n ja Suomen lainsäädäntöä.

Nature’s Protection –tuotteiden kaikki raaka-aineet tulevat kaikki Euroopasta. Tuotteiden kaikki liha tulee siis Euroopasta ja tarkemmin sanottuna siipikarja Saksasta, lohi totta kai Norjasta, vaalealihaiset kalat (seiti, turska ja valkoturska) Iso-Britanniasta ja lampaanliha Skotlannista.

Nature's Protection tarjoaa Super Premium -laatuista kuivaruokaa kissoille ja koirille. Ruoissa käytetään vain laadukkaita raaka-aineita. Raaka-aineet ovat eläinlääkäreiden ja ravitsemustutkijoiden huolellisesti valitsemia erilaisten lemmikkien tarpeiden mukaan.

Ruoat eivät sisällä vehnää, sianlihaa eikä naudanlihaa!


Superio Care
Nature's Protection tuoteperheeseen kuuluu myös Superior Care -sarja, johon kuuluu ruokia valkoisille, mustille ja punaisille koirille sekä kolme ruokaa allergia ja iho-ongelmiin.

Superior Care -sarjaan kuuluu ainutlaatuinen valkoisille koirille suunnattu tuote. Tuotteen tarkoitus on poistaa kyynelvärjäymiä sekä estää ruskeiden ja punaisten kohtien muodostumista turkkiin.

Ei vehnää, ei sianlihaa, ei naudanlihaa.Lifestyle aktivoi lemmikkisi luonnolliset vaistot!

Kaikki Lifestyle-tuotteet ovat viljattomia ja sopivia herkkävatsaisille lemmikkieläimille. Ruoka on hyvin ravitsevaa ja  suunniteltu pennuille,  että aikuisille koirille.

Tuotteet sisältävät vain korkealaatuisimpia proteiininlähteitä - lohta, valkoisia kaloja (turka, valkoturska ja seiti), lammasta ja siipikarjaa, sekä muita innovatiivisia raaka-aineita, kuten kookosöljyä ja etelänkrilliä, joka tunnetaan täydellisenä Omega-3-lähteenä.  • Näkymä