Jyrsijöiden ruoat ja herkut

4 Tuotetta

Täältä löydät jyrsijöiden herkut, heinät ja ruoat. Ruoat on lajiteltu kahdella eri tavalla selaamisen helpottaiseksi. Voit nyt selata ruokia suoraan joko valmistajan omasta kategoriasta tai eläinlajeittain.

Rapunzel on kotimainen siemenseos, räätälöitynä jokaiselle lajille erikseen. Ruoka on lisäaineeton, säilöntäaineeton ja väriaineeton. Moonwell's kasvatus on käyttänyt Rapunzelia pääruokana jo yli 10 vuoden ajan.
Nutrin maahantuontimme alkoi syksyllä 2019, tuotesarjasta löytyy sekä siemenseokset että pelletit kaneille ja jyrsijöille. Valmistajalta löytyy myös ihanat ja terveelliset kukintopohjaiset herkut sekä muut herkut. Nutrin ruokaa käyttää ja suosittelee mm. Unknown Rattery, jonka kasvatussivut löydät Facebookista.
Mästers Chinchillapellettiä suosittelee moni kasvattaja ja harrastaja. Sitä saat pienemmissä ja isommassa 20kg säkissä.
Altromia suositellaan monelle eri lajille ja meillä sitä usein tilataan hiirille, rotille sekä marsuille. Huomioithan kuitenkin, ettei Altromin sisällä eläinproteiinia joten sitä vaativille lajeille se tulee tarjota erikseen.

Koska terveellisyys ja sopivuus lajeille on tärkeintä, pääasiassa valikoimassamme olevissa ruoissa ei ole lisättyjä väriaineita. Valikoimastamme kuitenkin löytyy myös muutama poikkeus. Tämä siksi, että mikäli lemmikkisi on tottunut tähän ruokaan, voit ostaa pussin vanhaa tuttua ruokaa ja ostaa mukaan samaan pakettiin pussillisen uutta sillä uuteen ruokaan totuttaminen kannattaa tehdä vaiheittain. Miksi sitten väriaineet ovat huono juttu? Tutkimusten mukaan keinotekoiset väriaineet lisäävät mm. kasvamia ja käytöshäiriöitä, mutta kannattaa myös huomioida, että jotkin tuotteet sisältävät väriaineita luonnostaan tai niihin on käytetty vain luonnollisia väriaineita.

Pyrimme pitämään ruokaa varastossa mahdollisimman hyvin. Pyrimme pitämään tarjolla olevat ruoat mahdollisimman tuoreena, joten emme tilaa suuria määriä kerralla parasta ennen-päiväyksien vuoksi, esimerkiksi Rapunzelin PE-päiväys on saapumisesta vain 2 kuukautta. Tästä syystä jokin tuote voi olla loppu (varastosaldo voi olla 0 tai -). Mutta ei hätää, tilaamme lisää aina mahdollisimman pian ja ilmoitamme tulossa olevista kuormista myös Facebook -sivuillamme. Toimitusajat hiukan vaihtelevat. Voit kysyä tarkempaa saapumista viestitse :)


Maukasta shoppailua!

  • Näkymä
9,90 €
9,90 €
2,50 €
3,90 €