Essential

39 Tuotetta

MIKÄ IHMEEN ESSENTIAL?

ESSENTIAL - 100% viljaton koiranruoka luonnollisista raaka-aineista. Se valmistetaan Iso-Britanniassa suurimmaksi osaksi lähiseudun raaka-aineista. Muut ainesosat tulevat EU:n sisältä Hollannista.

ESSENTIALin viljattomalla koiranruoalla on yksi missio: parantaa koirasi elämänlaatua ja pidentää sen elinikää panostamalla koiran luonnollista ruokavaliota parhaiten vastaaviin raaka-aineisiin. Tämä viljaton ja lisäaineeton koiranruoka poikkeuksellisilla ravintoarvoilla sekä makutakuulla takaa koirallesi pitkän ja terveen elämän.

Viljattoman koiranruoan valitseminen voi kuitenkin tuntua hankalalta. Mitä viljattomuus itseasiassa tarkoittaa? Kuinka minä ja koirani voisimme hyötyä viljattomasta ruokavaliosta? Avullamme löydät juuri sinun laumallesi parhaan ja maistuvimman, viljattoman ravinnon!

ESSENTIAL-koiranruuan taustalla on näkemys, että laadukas ruoka saa koirasi täyden potentiaalin esiin – vakaana käytöksenä ja optimaalisena terveytenä. Tutustu, ihastu ja liity laumaan!

MIKSI ESSENTIAL?

ESSENTIAL-missio: viljaton ruoka koiran pitkään elämään ja luonnolliseen hyvinvointiin

ESSENTIALin koiranruoka on täysin viljatonta, hiivatonta, maissitonta ja soijatonta. Tarkassa valmistusprosessissa koiranruoassa tarpeeton vilja korvataan koirille luonnollisemmilla raaka-aineilla eli runsaalla määrällä erilaisia tuoreita ja kuivattuja proteiininlähteitä. ESSENTIALissa viljaa ei kuitenkaan korvata muiden tärkeiden raaka-aineiden kustannuksella, kuten monissa muissa viljattomissa koiranruoissa. ESSENTIAL-koiranruoassa käytettävät puhtaat raaka-aineet on valittu myös niiden sisältämien muiden terveydelle hyödyllisten ravintoaineiden takia, ei pelkästään ”viljatonta viljattomuuden vuoksi”. Näin ESSENTIAL-ruoka on alusta asti viljatonta, sekä täynnä ravintorikkaampaa, koiran luonnollista ruokavaliota parhaiten jäljittelevää ravintoa.


KOIRANI ON ALLERGINEN
Kärsiikö koirasi iho kutinasta, punoituksesta, ärsytyksestä tai tulehduksesta? Vuotavatko silmät tai onko turkin kunto heikentynyt?
Jos tunnistat karvakuonosi ongelmat ihon, turkin tai limakalvojen kanssa, oletkin jo varmasti epäillyt allergiaa tai jo etsinyt vaihtoehtoja koiran olon helpottamiseksi. Yksi yleisimmistä edellä mainittujen oireiden aiheuttajista muuten terveellä koiralla on yleensä ruoka-allergia ja yliherkkyys tietyille koiranruoan raaka-aineille.

Koiran ruoka-aineallergia huomataankin usein iho-oireista, mutta ihon ja turkin kunnon lisäksi allergia heikentää koiran elämänlaatua kokonaisvaltaisesti. Auttaakseen koiraasi elämään pitkän ja terveen elämän, ESSENTIAL on kehittänyt koiran luonnollista ruokavaliota jäljittelevän koiranruokavaihtoehdon, joka sopii herkemmällekin tassuttelijalle: laumasi valinta on ESSENTIAL NAUTICAL LIVING tai ESSENTIAL ESTATE LIVING.

Essential on hypoallergeeninen koiranruoka luonnollisista raaka-aineista.


ESSENTIAL TUOTESARJA

ESSENTIAL-sarja sisältää kahdeksan viljatonta ruokaa, koiran eri elämänvaiheisiin ja tarpeisiin sekä maistuvia herkkuja, jotka sopivat koiran palkitsemiseen, koulutukseen ja herkkuhetkiin. 

ESSENTIAL-koiranruuan taustalla on näkemys, että laadukas ruoka saa koirasi täyden potentiaalin esiin – vakaana käytöksenä ja optimaalisena terveytenä. ESSENTIALin raaka-aineet ja niiden koostumus ovat aivan omaa luokkaansa. ESSENTIAL-ruoka sisältää koiran anatomisen tarpeen mukaan 65 % tuoretta ja kuivattua kanaa, ankkaa, kalaa ja kananmunaa, 35 % kasviksia, marjoja, siemeniä, yrttejä, hedelmiä, vitamiineja ja mineraaleja. Täysin tuoreiden proteiininlähteiden ravintoarvot säilyvät ruuassa, koska se valmistetaan korkeimmillaankin vain 90 asteessa.

BOF (Behavioural Optimised Food)- periaatteen mukaan ESSENTIAL-ruoka on kehitetty vastaamaan koirien luonnollista ruokavaliota. ESSENTIAL-ruoka varmistaa koiran sokeritasapainon säilymisen tasaisena. Ruuan korkea lihapitoisuus stimuloi koiran aisteja ja alhaisessa lämpötilassa valmistettu ruoka säilyttää ravintoarvonsa loistavasti ja koira pystyy hyödyntämään ne optimaalisesti. Marjat, siemenet ja yrtit jäljittelevät saaliseläimen vatsalaukkua ja sen sisältöä. Nappuloiden koko ja koostumus takaavat sen, että ruoka joudutaan pureskelemaan ennen kuin se niellään.

ESSENTIALin raaka-aineet tulevat kaikki EU:sta ja esimerkiksi herkut valmistetaan Hollannissa. Nämä ruoat ja herkut eivät sisällä raaka-aineita esimerkiksi Kiinasta.

TOIMITUSAIKA
Varastossa olevat tuotteet: normaali toimitusaika, katso toimituspäivät TÄSTÄ tai varaa nouto
Loppuneet tuotteet: jos tilaat vähintään 2x 12kg säkit TAI 4x 3kg säkit, tuotteet saapuvat meille n. 3 arkipäivän kuluessa. Jos tilaat vähemmän kerralla, on tuotteilla normaali tilausaika. Tilauspäivät näet yllä olevasta linkistä.Kun ostat kerralla enemmän, saat alennusta.
2x 12kg säkit -10%
4x 3kg säkit -10%

  • Näkymä
5,00 €
5,00 €
29,00 €
69,00 €
29,00 €
69,00 €
29,00 €
69,00 €
5,00 €
2,50 €
5,00 €
5,00 €
29,00 €
69,00 €
29,00 €
69,00 €
5,00 €
5,00 €
5,00 €
2,50 €
5,00 €
29,90 €