Rapunzel Seepramix 20kg

Rapunzel
Rapunzel Seepramix 20kg

Rapunzel Seepramix täysravinto seeprahiirille

59,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 7 - 21 työpäivää

Raidalliset seeprahiiret ovat luonnostaan hyvin solakoita, eivätkä ole taipuvaisia lihomaan. Niiden ruoassa saakin olla hiukan enemmän rasvaa. Seeprahiirillä on sen sijaan ruoan suhteen omat mieltymyksensä, jotka on huomioitu SeepraMix:in koostumuksessa. Tällä ruoalla seeprahiiresi pysyvät hyvässä massassa ja kiiltäväturkkisina. SeepraMix:ssä on kiinnitetty huomiota seeprojen ruokailumieltymyksiin, ja aineksina onkin käytetty vähemmän pelletöityjä aineksia ja enemmän seeproille maittavia jyviä ja siemeniä. Anna seeprahiirille lisäksi hyvälaatuista kuivaa heinää nakerrettavaksi ja pesäntekoon.

       

Ravintosisältö keskimäärin* / kg: Proteiini 16,5%, rasva 5,7%, kuitu 10%, tuhka 4,5%, kalsium 0,7%, fosfori 0,5%, kupari 15mg, E-vitamiini 70mg, A-vitamiini 15000ky, D-vitamiini 2000ky.

       

* Ilmoitetut ravinto-, hivenaine- ja vitamiinipitoisuudet ovat noin-arvoja, jotka on laskettu aineksien ilmoitettujen tai yleisesti tunnettujen vastaavien arvojen perusteella. ainesosien hieman vaihtelevat litrapainot tuovat laskennallisiin arvoihin virhemarginaalia. Näin ollen ilmoitettuja arvoja on pidettävä viitteellisinä, eikä niistä ole takuutodistusta.

Paino:
20 kg
Arvostelut 0 arvostelua