Rapunzel Okamix 10kg

Rapunzel
Rapunzel Okamix 10kg

3,49€/kg Okamix täysravinto okahiirille.

34,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 7 - 21 työpäivää

Okahiiret tunnetaan hiirimaailman "rasvapalloina", koska ne lihovat erittäin helposti vääränlaisella ruoalla. Vääränlainen ruoka voi myös aiheuttaa diabetesta ja ennenaikaisen kuoleman. Okahiiret tarvitsevat aivan omanlaisen ruokansa, jossa on runsaasti proteiinia, mutta vain vähän rasvaa.

Ravintosisältö keskimäärin* / kg: Proteiini 16,5%, rasva 3,3%, kuitu 9,5%, tuhka 5%, kalsium 0,8%, fosfori 0,5%, kupari 15mg, E-vitamiini 80mg, A-vitamiini 10000ky, D-vitamiini 2000ky.

* Ilmoitetut ravinto-, hivenaine- ja vitamiinipitoisuudet ovat noin-arvoja, jotka on laskettu aineksien ilmoitettujen tai yleisesti tunnettujen vastaavien arvojen perusteella. ainesosien hieman vaihtelevat litrapainot tuovat laskennallisiin arvoihin virhemarginaalia. Näin ollen ilmoitettuja arvoja on pidettävä viitteellisinä, eikä niistä ole takuutodistusta.


Huomioitavaa okahiirten ruokinnasta

Luonnossa okahiiret pyydystävät ravinnokseen runsaasti hyönteisiä. Niille kannattaa tarjota lisäravinnoksi sirkkoja, jauhomatoja, vähärasvaista jauhelihaa tai kanaa. Myös kananluut voi antaa okahiirille.

Paino:
10 kg
Arvostelut 0 arvostelua