Premium Mix Parakiiteille, 1kg

Vadigran
Premium Mix Parakiiteille, 1kg
Premium Mix Parakiiteille, 1kg
5,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus -2 kpl
Toimitusaika 7 - 21 työpäivää

VadiGran Premium Mix parakiiteille 1 kg 

Ainesosat:  

Pyöreä valkoinen hirssi 19%, kanarianhelpin siemen (kanariansiemen) 12%, pyöreä keltainen hirssi 11%, raidallinen auringonkukansiemen 9 %, pieni valkoinen auringonkukansiemen 6 %, kuorittu kaura 6 %, japanilainen hirssi 5 %, tattari 5 %, safflorinsiemen 5 %, kuorimaton riisi 4 %, pellavansiemen 3 %, ruusunmarjan siemenet 3 %, hampun siemen 2,5 %, vitamiinipallo ? keltainen 2 %, vitamiinipallo ? vihreä 2 %, vitamiinipallo ? punainen 2 %, kuivattu lime 2 %, keltiö 1,5 %, 

Sisältö:  

Valkuaisaine 13%, rasva 10%, kuitu 6%, hehkutusjäännös 11%  

Lisätyt aineet: 

Vitamiini-A 5000 Ky/kg, vitamiini-D3 950 Ky/kg, vitamiini-E 14mg/kg 

Ruokintasuositus:  

Päivittäin raikkaan veden kera           

Kokemus ja laatu 

Belgiassa, kasvattajien ja tietotaidon kehdossa, sijatseva Vadigran on tuottanut korkealaatuisia siemenseoksia linnuille ja pieneläimille jo yli 50 vuotta! Näitä sekoituksia pidetään yhtenä markkinoiden parhaina ja puhtaimpina. Tämä ei ole yllätys, sillä Vadigranin missio on tarjota vain laadukkaita tuotteita, jotka edistävät rakkaiden lemmikkiemme hyvinvointia. Tämän vuoksi, Vadigranille kelpaa vain paras ostaessaan viljaa ja tuottaessaan siemensekoitukset. 

Kaikki tämä johtaa tuotteiden erityisen suuriin ravintoarvoihin. Vadigranin ruokien vaikutus höyheniin, turkkiin, ruoansulatusprosessiin, elinvoimaan ja eläinten terveyteen on hämmästyttävä.

Paino:
1000 g
Arvostelut 0 arvostelua