PetID

PetID
PetID
24,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 4 kpl

Sinun ja lemmikkisi elämää helpottamaan olemme kehittäneet PetID:n, joka on lemmikkisi oma digitaalinen henkilötunniste. PetID:n avulla lemmikkisi tärkeät tiedot pysyvät aina mukana kaulapannassa. PetIDssä voit pitää esimerkiksi lemmikin vakuutustietoja tallessa ja turvassa,  pitää päiväkirjaa esim. painon kehityksestä, rokotuksista, eläinlääkärikäynneistä, lääkityksestä, diagnooseista ynnä muista tärkeistä asioista. Lisäominaisuudet erottavat sen parhaiten perinteisistä kaiverrettavista laatoista.

Jos lemmikkisi katoaa saa löytäjä PetID:n avulla helposti selville puhelinnumerosi, jotta saat nopeasti kadonneen lemmikkisi takaisin.    

           


PetID on lemmikkisi oma sähköinen henkilökortti/tietokansio. Se on pilvipalvelu, joka on kytkettävissä lemmikkisi kaulapannassa helposti kulkevaan PetID tunnisteeseen. Tunnisteet ovat luettavissa älypuhelimella NFC-tekniikalla tai QR-lukijalla. NFC:n voi kytkeä päälle puhelimesi asetuksista. (Huomioi, että kaikki älypuhelimet eivä tue NFC tekniikkaa). QR lukija on kameraa hyödyntävä sovellus, jolla voi lukea erilaisia QR-koodeja. QR-lukijan saat ladattua ilmaiseksi sovelluskaupastasi. QR-lukija on yleisesti saatavilla kaikkiin älypuhelinmalleihin.


HUOM

Postitus onnistuu kirjepostina, valitse toimitustapa erikseen valikosta. Valitse tuolloin tuotteellesi kassalla toimitusvaihtoehdoksi "nouto" niin et joudu maksamaan pakettihintaa :)

Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua