PetGuard myrkytön ulkoloissuihke 500 ml

B&B
PetGuard myrkytön ulkoloissuihke 500 ml
PetGuard myrkytön ulkoloissuihke 500 ml
24,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 7 - 21 työpäivää

B&B PetGuard myrkytön ulkoloissuihke 500 ml 

Suojaa lemmikkisi ulkoloisilta. Erittäin hyvä tuote myös nopeuttamaan paranemista loisten aiheuttamaan ihotulehdukseen (dermatitis). 

Petguard on nykyaikainen ja turvallinen tuote loisia ja niiden munia vastaan. Tuote on täysin myrkytön eläimille ja ihmisille. Aktiivinen aineosa on albumiini (valkuaisaine), joka tuhoaa ötökät, munat ja toukat. Ne hengittävät panssarin kautta, joten ne menehtyvät nopeasti. 

Tuotetta voidaan käyttää kaikkiin eläimiin, lattioille sekä muihin pintoihin. Eläin tulee suihkuttaa kauttaaltaan, tuote toimii suorassa kontaktissa loisiin. 

Tuote voi jättää turkin hieman karkeaksi käsittelyn jälkeen. Tämä on helposti hoidettavissa, harjaa turkki käsittelyn jälkeen läpikotaisesti ja turkki on jälleen pehmeä ja kiiltävä. Älä huuhdo turkkia käsittelyn jälkeen vaan jätä aine turkkiin. Käsittely voidaan uusia niin usein kun on tarve, mutta vähintään päivittäin kunnes ongelma on hävinnyt. 

Asiakkaamme ovat kertoneet meille, että tuote on myös tehokas estämään hyttysten puremat. Pieni suihkaus iholle (lemmikin tai ihmisen) riittää. Mikäli hyttynen on jo ehtinyt pistää, pieni tippa riittää estämään turvotusta ja kutinaa. Tämä toimii myös eläimillä kirppuja ja täitä vastaan. 

Ainesosat: 

vesi, lipidi,albumiini (valkuaisaine), sokereita, hehkutusjäännös 

Käyttöohje: 

Ravista ennen käyttöä. Anna vaikuttaa noin 10-20 minuuttia kunnes turkki on kuiva. Harjaa turkki kauttaaltaan. Ei tarvitse pestä. 

Paino:
0.5 kg
Arvostelut 0 arvostelua