Nutrin Pond Vital Baby

Nutrin
Nutrin Pond Vital Baby
Nutrin Pond Vital Baby

Nutrin Pond Vital on täysravinto kaikille nuorille särkikaloille, kuten koi-karpeille.

Tuotetta rajoitettu erä.
6,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus 10 kpl
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

NUTRIN Pond Vital
Täydellinen ruoka vitamiinien kera kaikentyyppisille nuorille ja kasvaville särkikaloille, kuten koi-karpeille.

Kelluva, puristettu täysrehupelletti, jossa on ravitsemuksellinen koostumus nuorille ja kasvaville kaloille. Nutrinin tuotantotekniikan ja ainesosien yhdistelmä, jolla on poikkeukselliset ominaisuudet, varmistaa kalan terveellisen kasvun ja elinvoiman.


BEETAGLUKAANI
Beetaglukaanien lisääminen lisää kalojen vastustuskykyä viruksille, bakteereille sekä sieni- ja loistaudeille. Se myös edistää kehon puolustusmekanismeja.

ÄYRIÄISET
Nutrin Pond Vitalin eläinproteiini on rikastettu katkarapuilla ja gammaruksilla eikä pelkästään niiden houkuttelevan aromin, vaan myös niiden ollessa korkealaatuisia ravinteiden lähteitä ja erityisesti suuren määrän luonnollisen astaksantiinin lähteenä. Tätä pidetään yhtenä voimakkaimmista antioksidantteista ja tarjoaa merkittävän lisäyksen kehon puolustusmekanismeihin ja lisää sekä ylläpitää kalan väriä yhdessä beetakaroteenin kanssa.

SPIRULINA
Spirulina on erinomainen proteiinilähde, jossa on ihanteellinen yhdistelmä välttämättömiä aminohappoja. Ravinnot, mineraalit ja biologisesti aktiiviset aineet helposti sulavassa muodossa tukevat immuunijärjestelmää ja parantavat yleistä terveyttä. Puhdistaa koko kroppaa ja sen kattavilla ainesosilla on positiivinen vaikutus myös värimuutosten selkeyttämiseen

VITAMIININ MULTIKOMPLEksi
Nutrin Vital Pond on rikastettu lisätyillä vitamiineilla (A, D3, E, C, tiamiini, riboflaviini, pyridoksiini, kobalamiini, niasiini, biotiini, foolihappo, pantoteenihappo, inositoli, koliini, K3-vitamiini) sekä ylimääräisellä hivenainekompleksilla, joka on erityisesti kehitetty kalojen elinvoimaan ja stressin ehkäisyyn.


KARNITIINI
Auttaa edistämään rasvojen ja sokerien aineenvaihduntaa ja kehon vieroitusprosesseja. Sen yleinen energiavaikutus edistää puolustusta ja estää väsymystä ja stressiä.

YUCCA
Puhdistaa vartaloa, puhdistaa ruuansulatuskanavan ja verisuoniston, aktivoi ja säätelee erittymisprosesseja. Yucca vähentää myös stressihormoneja.

BEETAKAROTEENI & ASTAKSANTEENI
Korkeammat karotenoiditasot edistävät kehon yleisiä puolustusmekanismeja voimakkaiden antioksidanttiominaisuuksiensa kautta. Ne toimivat ennaltaehkäisevästi ja parantaa kalan väriä.

KLORELLA
Prebiootti ja erinomainen lähde monenlaisille ravinteille ja biologisesti aktiivisille aineille, joka puhdistaa ruuansulatuskanavan, puhdistaa ja suojaa maksaa sekä munuaisia. Sillä on antioksidanttisia ominaisuuksia, se edistää kehon yleistä uudistumista ja stimuloi immuunijärjestelmää.ainekset
Vilja, kala ja kalajohdannaiset, hiiva, kasviperäiset proteiiniuutteet, öljyt ja rasvat, mineraalit, äyriäiset, levät, kasviperäiset johdannaiset (joista beeta-glukaani 100 mg / kg)

Analyyttiset aineosat:
Raakaproteiini 32%, raakakuitu 2%, raakaöljyt ja rasvat 6%, epäorgaaniset aineet 8%
Elintarvikelisäaineet / kg:
Vitamiinit: A-vitamiini 30 000 IU, D3-vitamiini 2000 IU, C-vitamiini 300 mg, E-vitamiini 200 mg, L-karnitiini 100 mg
Hivenaineet: Fe (E1) 120 mg, Mn (3b5,10) 70 mg, Zn (3b606) 70 mg, Cu (3b4,10) 12 mg, I (3b202) 2 mg, Co (3b305) 1 mg, Se ( 3b8,11) 0,4 mg

Väriaineet: 40 mg beetakaroteenia, 40 mg kantaksantiinia
Aminohapot: DL-metioniini 10 g
Eläinjalostuksen lisäaineet: yucca 2 g

Suositeltu annostus:
Ruoki kalat pari kertaa päivässä. Anna ruokaa sen verran, minkä kalat syövät muutaman minuutin aikana.

Paino:
500 g
Arvostelut 0 arvostelua