LovePaws® luomu tassuvaha 50 ml

LovePaws® luomu tassuvaha 50 ml
LovePaws® luomu tassuvaha 50 ml

Luomu ja kotimainen tassuvoide lemmikeille

16,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 4 kpl

Ovatko rakkaan lemmikkisi tassut kuivat tai karheat? Sattuiko haaveri vai tekeekö mieli vain hemmotella tassuystävää? :)

Tassut ovat kosketuksissa joka paikkaan ja siksi niistä huolehtiminen on niin tärkeää. Koirat rakastaa, kun niiden tassuja hoidetaan! 

LovePaws® luomu tassuvaha on ratkaisu moneen ongelmaan - Se imeytyy nopeasti, joten vaha on helppo käyttää minne milloinkin tarvitsee. Lisäksi LovePaws® tehoaa ja hoitaa ongelmakohdat yllättävän nopeasti 

 

Luomu tassuvaha sopii käytettäväksi kaikenlaisiin iho-ongelmiin kirsusta hännänpäähän: kuiville ja karheille tassuille, kovettumiin, halkeamiin, haavoihin, ihottumiin, auringonpolttamiin, hot-spotteihin, punkin puremiin jne… Sopii myös muille lemmikeille hevosesta kaniin ja papukaijaan.

Turvallisten ainesosien(ovat ihmisillekin syötäviä) ansiosta sitä voi tarvittaessa laittaa myös "juuri sinne"... Muista lisäksi anturoiden ja varpaiden välit sekä kynnet.

 • Sopii atoopikoille. Monella saanut furunkuloosin täysin oireettomaksi, rajuimmissa tapauksissa lieventänyt furunkuloosin oireita.
 • Käyttöohje: 1-3 kertaa päivässä tarvittaessa. Ennen lenkkiä suojaamaan ja ennaltaehkäisemään ja/tai lenkin jälkeen hoitamaan tassujen ihoa. Ota vähän vahaa sormenpäähän ja levitä tarvittavaan kohtaan. Anna kuivua hetki.
 • Vinkki! Tassuja vahatessa voit antaa myös pienen tassuhieronnan - et itsekään varmaan vastustaisi jalkahierontaa! Samalla vaha imeytyy paremmin eikä koira pääse heti nuolemaan.
 • Sisältää: LUOMU: Kookos- ja oliiviöljyä, sheavoita ja mehiläisvahaa. Ei lisäaineita tai muuta ylimääräistä.

 

Ominaisuudet:

 • Imeytyy nopeasti – Sinun ei tarvitse odottaa viittä minuuttia tai sählätä tossuilla, jotka eivät muutenkaan pysy tassuissa. Anna kuivumiselle hetki aikaa ja taas mennään! Yleensä 20s – 1 minuutti riittää. Ongelmakohtiin voit laittaa vahaa reilummin, jolloin myös kuivumiseen menee luonnostaan hetki enemmän.
 • Kosteuttaa ja pehmittää – tehoa jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien! Kaikilla aineksilla on kosteuttava vaikutus. Pehmittää karheimmatkin anturat ja poistaa kovettumat nopeasti.
 • Hoitaa – Sheavoilla on luonnostaan lukuisia erilaisia hoitavia ominaisuuksia. Sitä on käytetty suojaamaan auringolta Afrikassa. Sheavoista saa myös suojaa ja hoitoa pakkasta vastaan.
 • Rauhoittaa ihoa, sopii myös herkkäihoisille ja atoopikoille. Täydellinen kutiseviin ja arkoihin kohtiin, kuten ihottumiin tai hyttysenpistoihin (kerran kun laittaa, ei kutise enää!). Ei välttämättä sovi voimakkaasti lateksi- tai pähkinäallergisille. 
 • Suojaa – Mehiläisvaha muodostaa ohuen hengittävän ja suojaavan kalvon. Se suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta ja kulutukselta sekä vähentää esim. lian joutumista haavaan.
 • Antibakteeriset ainesosat Aineksista mehiläisvaha, kookosöljy ja sheavoi ovat antibakteerisia. Lisäksi kookosöljy on myös anti-virus ja anti-fungus(-sieni). LovePaws® auttaa osaltaan ehkäisemään tulehdusta iho-ongelmissa sekä tulehtuneiden kohtien paranemisessa. Huom! Tulehtumiseen vaikuttavat myös muut ulkoiset asiat kuten puhtaus. 
 • 100% Luonnonmukainen – Hoida hauvasi huoletta! Luonnon aineksista saat parhaan hoidon iho-ongelmiin. Kun niitä ei ole käsitelty kemiallisesti, tai lisätty säilöntä-aineita, ainekset ovat turvallisia käyttää sekä niissä on luonnostaan kaikki parhaat ominaisuudet tallella.
 • Riittoisa – "Vähemmän on enemmän" Vahaa ei tarvitse paljoa kerralla, joten yhdestä purkista riittää pitkään!


INCI/Ainesosat:
LUOMU: cocos nucifera oil/KOOKOSÖLJY, olea europaea/OLIIVIÖLJY, butyrospermum parkii/SHEAVOI, cera flava/MEHILÄISVAHA

Ei vettä, Ei lisäaineita, Ei säilöntäaineita, Ei kemikaaleja tai myrkkyjä. Korkealaatuiset luomu raaka-aineet niiden parhaassa muodossa.

Säilytys 

Säilytä tassuvaha kuivassa ja huoneenlämmössä. Jos vaha on pitkään esim. auringossa, käyttöikä saattaa lyhentyä. Kuumassa vaha saattaa myös pehmentyä, mutta on käyttökelpoinen ja kovettuu taas huoneenlämmössä.

Vahaa ei tulisi säilyttää jääkaapissa, sillä jos purkin sisälle pääsee liikaa kosteutta, eikä kosteus pääse haihtumaan se saattaa pilaantua.

Säilyvyys 

Pakkaukseen on merkitty vuosi päivämäärää valmistuskuukaudesta alkaen.  Oikein säilytettynä voi säilyä hyvinkin jopa kaksikin vuotta. Tuote tulee säilyttää kuivassa ja huoneenlämmössä.

Jos pinnalle on ilmestynyt valkoisia pilkkuja, se on todennäköisesti kookosöljy lämpötilan vaihtelujen seurauksena. Ei siis vaikuta käyttöön.  
Paino:
70 g
Arvostelut 0 arvostelua