Kattovit NIERE / Renal kana 12x 85g

Kattovit
Kattovit NIERE / Renal kana 12x 85g
Kattovit NIERE / Renal kana 12x 85g

0,83€/prk Munuaisongelmista kärsivien kissojen täysravinto

9,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 7 - 21 työpäivää

Kattovit Low Protein (Niere/Renal – Nierendiät) Kana Purkki 

Kattovit vähä proteiininen munuaisia hoitava erikoisruokavalio, täysravinto jossa alhainen proteiinipitoisuus, vähentää virtsan happamuutta, ehkäisee munuaiskiviä. Runsas proteiininsaanti saattaa vahingoittaa munuaisia. Kattovit Low Protein -täysravinto sisältää tavallista vähemmän proteiinia. Ratkaisevaa on se, miten suuri osa kokonaisenergiamäärästä saadaan proteiineista. Tavanomaisesta kissanruoasta poiketen Kattovit Low Protein -ruoan tarjoamasta energiasta vain puolet on peräisin proteiineista. Se on munuaisille hellävarainen ruokavalio. Siihen on lisätty kaliumsitraattia, joka vähentää kissan virtsan happamuutta ja estää siten happamassa ympäristössä kehittyvien munuaiskivien syntyä. Lisäksi fosforin ja natriumin määrää on vähennetty. Kattovit on täysravinto.  

Kattovit Low Protein: 

- alhainen proteiinipitoisuus 

- sopii avuksi krooniseen munuaisten vajaatoimintaan 

- pH-neutraali: kaliumsitraatti vähentää virtsan happamuutta ja estää siten oksalaattikivien syntyä 

- vähemmän fosforia ja natriumia 

- maittavaa ja hyvin imeytyvää 

Kattovit Low Protein – munuaisille hellävarainen ja helposti sulava ruokavalio. Ei sovi kissoille, joilla on virtsakiviä. Kuurin suositeltu kesto:  Syötä ruokaa 6 kuukautta.Akuuttiin munuaisten vajaatoimintaan: 2-4 viikkoa. 

Ainekset: liha ja lihan sivutuotteet (josta 22% kanaa), öljyt ja rasvat, kala ja kalatuotteet, viljat, kivennäisaineet (kalsiumsitraatti 0,17%), hiivat.  

Proteiinilähteet: kana, maksa, lammas, kala. 

koostumus: proteiini 7,5%, rasva 10%, välttämättömiä rasvahappoja 1,3% kuitu 0,2%, hehkutusjäännös 1,6%, kosteus 77%, kalsium 0,22%, fosfori 0,18%, magnesium 0,02%, natrium 0,08 

Paino:
1020 g
Arvostelut 0 arvostelua