Flea Guard, 90 tablettia

Flea Guard, 90 tablettia
Flea Guard, 90 tablettia Flea Guard, 90 tablettia
14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 7 - 21 työpäivää

Tabletit on helppo antaa, eivätkä ne jätä pitkävaikutteisia kemikaaleja lemmikin ihoon ja verenkiertoon. Ei enää tippoja niskaan.
VetIQ Flea Guard antaa lemmikille mielyttävän tuoksun josta ulkoloiset eivät pidä. Lisäksi epämielyttävä koiran tuoksu vähenee. Tuote auttaa ihon ja turkin kuntoa.

Tärkeimmät edut:
Valkosipuliuute - Luonnollinen karkoite hyönteisiä vastaan. Sisältää myös luonnollista antibakteerista ja sienitauteja torjuvaa vaikutusta, ja tukee immuunijärjestelmän vastustuskykyä infektioita vastaan.
Hiivauute – Rikas ja luonnollinen välttämättömien B-vitamiinien lähde, jotka edistävät yleistä terveyttä, mukaanlukien kiiltävän turkin ja vahvan immuunijärjestelmän.


Mark & Chappell VETIQ Flea Guard 90 tablettia. Luonnollinen suoja täitä, kirppuja, punkkeja ja hyönteisiä vastaan.

VetIQ® Flea Guard tabletit sisältävät täysin luonnollisia ja ainutlaatuisia raaka-aineita, jotka auttavat ulkoloisten häädössä. Ei enää tippoja niskaan  ei pitkävaikutteisia kemikaaleja lemmikin ihoon ja verenkiertoon! 

Luonnollinen häätö täille ja kirpuille. Tabletit on helppo antaa, eivätkä ne jätä pitkävaikutteisia kemikaaleja lemmikin ihoon ja verenkiertoon. Voidaan myös anataa murskattuna ruoan mukana. 

VetIQ Flea Guard antaa lemmikille mielyttävän tuoksun josta ulkoloiset eivät pidä. Lisäksi epämielyttävä ?koiran tuoksu? vähenee. 

Tärkeimmät edut: 

Valkosipuliuute ? Luonnollinen karkoite hyönteisiä vastaan. Sisältää myös luonnollista antibakteerista ja sienitauteja torjuvaa vaikutusta, ja tukee immuunijärjestelmän vastustuskykyä infektioita vastaan. 

Hiivauute – Rikas ja luonnollinen välttämättömien B – vitamiinien lähde, jotka edistävät yleistä terveyttä, mukaanlukien kiiltävän turkin ja vahvan immuunijärjestelmän. 

Annostus/vrk: 

Kissa 1-5 kg ½ tablettia 

Koira/koiranpentu alle 5 kg ½ tablettia 

Koira 5-10 kg 1 tabletti 

Koira 10-20 kg 1½ tablettia 

Koira 20-30 kg 2 tablettia 

Koira yli 30 kg 3 tablettia 

Parhaan tuloksen saamiseksi pese koira ensin korkealaatuisella shampoolla. Tuotteen vaikutus alkaa 2 viikkoa käytön aloittamisen jälkeen. 

Ainekset: 

Tumma panimohiiva, kalsiumfosfaatti, valkosipulijauhe, luontainen aromi, humalajauhe, sinkkisulfaatti, riisijauho, DL metioniini, kalsiumkarbonaatti, kananmunajauho, tiamiini, nikotiiniamidi, riboflaviini 

Ravintoaine koostumus: 

Raakavalkuainen 37,9%, raakarasva 4,5%, hehkutusjäännös 15,4%, kuitu 0,3% 

Ei lisättyjä sokereita, suolaa tai säilytysaineita. Säilytetään viileässä ja kuivassa, ei suorassa auringonvalossa. 

Arvostelut 0 arvostelua