FitPAWS® Safety Harness

FitPAWS®
FitPAWS® Safety Harness
FitPAWS® Safety Harness
55,30 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 0 kpl

FitPAWS® Safety Harness on ammattilaiskäyttöön suunniteltu koiran valjas, jota on tarkoitus käyttää FitPAWS® Peanutin lisäksi myös muusa koiran kuntoutuskäytössä. Se on täydellinen ratkaisu, jos olet huolissasi koirasi käyttäessä jumppapalloja tai jos jumppaa on tekemässä astetta aktiivisempi tai levottomampi koira. Se on myös hyvä työkalu koiran auttamisessa niin Peanutin ja muidenkin jumppapallojen päälle ja päältä pois. Valjaissa on ergonominen kahva, josta saat hyvän pitävän otteen helposti. 

Valjaiden päällimmäinen että pohjimmainen kerros on erittäin kovaa kulutusta kestävää vettä hylkivää kangasta. Sisäpuolella on pehmusteet ja kaikki kovalla rasituksella olevat kohdat on kolmeen kertaan vahvistetut. FitPAWS® turvavaljaissa on D-renkaat niin kummallakin sivulla kuin päälläkin. Näin valjaat käyvät myös juoksumatolle ja vesiterapiaan. Valjaat ovat säädettävissä yksilöllisesti niin rinnan päältä kuin rintakehän alta. 

Tilaa oikea koko mittaamalla koirasi rinnanympärys etujalkojen takaa. Varmista, että koirasi seisoo kunnolla mitatessasi. 

Koko, väri ja rinnanympärysmitta

S punainen 66 - 76cm
M sininen 76 - 86cm
L keltainen 86 - 102cm

Arvostelut 0 arvostelua