FitPAWS® Peanut S

FitPAWS®
FitPAWS® Peanut S
FitPAWS® Peanut S FitPAWS® Peanut S FitPAWS® Peanut S

Valitse alasvetovalikosta väri/koko

95,25 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 7 - 21 työpäivää

FitPAWS® Peanut on maapähkinän muotoinen vakaa jumppapallo, joka on suunniteltu koiran tukirangan vahvistamiseen. Sitä käytetään urheilu- ja työkoirien tukirangan jumppaamiseen kuin myös eläinten kuntoutuksessa ja terapiassa. Peanutin ainutlaatuinen muoto rajoittaa eteen ja taakse sekä sivulta sivulle, mikä on tärkeää koirille, jotka eivät ole tottuneet tämän tyyppiseen treenaukseen.

FitPAWS® Peanut kehitettiin, koska vanhanaikaisilla jumppapalloilla koettiin koiran joutuvan työskentelemään epäluonnollisella alustalla, työskentelyn rasittavan liikaa selkää ja niskaa ja tilanteen hallinnan pallolla olevan vaikeaa niin koirille kuin ohjaajille. FitPAWS® Peanutin tavoitteena oli saada enemmän treenipinta-alaa pallon päälle, antaa koiralle mahdollisuus seistä luonnollisessa asennossa selkä suorassa ja niska rentona, dippi venyttelyä varten, ohjaajalle helpompi tilanteen hallinta ja kynnet kestävä materiaali. Lopputuloksena on FitPAWS® Peanut.  

Harjoitusta voi muuntaa myös säätämällä ilman määrää pallossa. Pallon ammattikäyttöön kehitetty materiaali on koirille suunniteltu: Se antaa erinomaisen pidon ja se on tehty kestämään koirien kynsien aiheuttama rasitus.  Koirille suositellaan treenin ajaksi valjaita, joista voit pitää kiinni ja varmistaa koiran turvallisuuden. Luethan kaikki ohjeet ennen Peanutin käyttöönottoa.

FitPAWS® Peanutin mukana tulee pumppu sekä DVD, joka pitää sisällään treeniohjeita. 

 

Koot ja värit:

60cm sininen
70cm keltainen
80cm punainen

Koiran selän pituus luonnollisessa seisoma-asennossa:
Tyypillisiä rotuesimerkkejä:
Suositellut Peanut-koot:
Korkeintaan 51cm
Yorkshirenterrieri, toy villakoira, mäyräkoira, shih tzu, chihuahua, mopsi, pomeranian, maltankoira, bostoninterrieri
60cm, 70cm, 80cm
Korkeintaan 61cm
Sheltti, corgi, beagle, kääpiösnautseri, englanninbuldoggi, bichon frise
60cm*, 70cm, 80cm
Korkeintaan 76cm
Australianpaimenkoira, bordercollie
60cm*, 70cm*, 80cm
Korkeintaan 104cm
Kultainennoutaja, labradori, bokseri, isovillakoira, rottwaileri
70cm*, 80cm
Korkeintaan 117cm
Mastiffi, tanskandoggi, newfoundlandinkoira, saksanpaimenkoira
80cm

 

* Tyypillisiä kokoja näille roduille. Voit aina käyttää isompaa Peanutia, jos haluat enemmän työpinta-alaa.

KOON VALINTAOHJEITA

Oikean koon valitsemiseen juuri sinun koirallesi vaikuttaa se, millaisia harjoituksia aiotte koiranne kanssa tehdä. Palloon merkitty koko on sen korkeus täyteen pumpattuna. Voit itse päättää laitatko Peanutiin vähemmän ilmaa ja jätät sen matalammaksi vai täytätkö sen kokonaan maksimikorkeuteensa. Älä koskaan täytä palloa sen maksimikorkeuden ylitse. Jos aiot käyttää Peanutia pääasiallisesti tukirangan jumppaamiseen, mittaa koirasi selän pituus etujaloista takajalkoihin koiran seistessä. Koirasi pitäisi pystyä seisomaan Peanutin päällä luonnollisessa asennossa ilman, että alkaa keho alkaa tulla pallon yli. Voit aina käyttää isoa palloa pienelle koiralle, mutta et koskaan pientä palloa suurelle koiralle! Jos sinulla on useampi koira, valitse Peanutin koko suurimman koirasi koon mukaan. Voit myös huomata, että on itselle huomattavasti mukavampaa työskennellä koirasi kanssa isommalla/korkeammalla pallolla. Pieni koira voi myös hyötyä isomman Peanutin suuremmasta työskentelyalueesta. Voimanjakoharjoituksissa, joissa koira seisoo osaksi maassa ja osaksi Peanutilla, valitse koko, joka on hieman matalampi kuin mitä koirasi säkä on. 

Paino:
5000 g
Arvostelut 0 arvostelua