Canny vedonestopanta koko 4

CannyCompany
Canny vedonestopanta koko 4
Canny vedonestopanta koko 4 Canny vedonestopanta koko 4 Canny vedonestopanta koko 4 Canny vedonestopanta koko 4 Canny vedonestopanta koko 4
29,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus -1 kpl

Paras panta estämään koiraa vetämästä * CANNY COLLAR -vedonestopanta 

- mukava, lempeä, turvallinen & tehokas  

- Helppo laittaa, yksinkertainen käyttää  

- Ei nouse ylös silmille  

- Eläinlääkäreiden, kouluttajien ja pelastus organisaatioiden suosittelema. 

Canny Collar toimii yksinkertaisella ? paine ja vapautus? menetelmällä. Koirasi vetäessä hihnaa, hellä paine kohdistuu koirasi kuonon varteen ja suuhun. Heti kun koira lopettaa vetämisen, paine katoaa, tarjoten positiivisen kannusteen ja palkinnon koiran hyvästä käytöksestä. Se tajuaa nopeasti, että kävelemällä vierelläsi ja lopettamalla vetämisen, te voitte molemmat nauttia kävelystänne ilman että kummankaan tarvitsee kuristua tai huohottaa. Uniikin suunnittelunsa ansioista:  niskantakaista kiristystä ei ole ja panta ei pääse liikkumaan kohti silmiä tai rajoita suun liikkumista  mahdollistaen syömisen, juomisen ja huohottamisen vapaasti. Canny Collarilla on helppo kouluttaa koirasi kävelemään normaalilla pannalla. Koirasi totuttua Canny Collariin, yksin kertaisesti pudota irtosilmukka kuonolta lyhyiksi ajoiksi ja tarkista koirasi edistys. 

Uniikki suunnittelu. Lempeä, turvallinen ja tehokas: Canny Collar tekee koirasi kävelyttämisestä nautinnon. 

Vieraile www.cannyco.com. Täältä löydät runsaasti tietoa, sisältäen video ohjeistuksen oikeasta sovituksesta ja käytöstä. 


Paino arvio.

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua