BZ Tanglefix spray, takunselvityssuihke 150ml

Beeztees
BZ Tanglefix spray, takunselvityssuihke 150ml
BZ Tanglefix spray, takunselvityssuihke 150ml
5,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 7 - 21 työpäivää

BZ Tangle Fix SPRAY 150ml. Pitkä- ja takkuturkki 

Etsitkö ratkaisua koirasi takuille tai pitkän turkin kampaamiseen? Beezteesin Tangle Fix SPRAY 150ml on spray joka sopii pitkäturkkisille ja koirille joiden turkkia on vaikea kammata. Sisältää Macadamia öljyä ja parantaa kammattavuutta sekä estää takkujen muodostumista.  

Macadamia öljyä saadaan macadamiapähkinöistä ja sitä käytetään myös ihmisille valmistettavissa tuotteissa helpottamaan kampaamista ja edistämään hiusten kasvua. 

Tangle Fix SPRAY – Takkujen poisto spray 

+ Oikeaa laatua, oikeaan hintaan 

+ Kauniit pullot ja kauniit värit 

+ Ihanat tuoksut 

+ Helppokäyttöinen suihkepullo 

Takkuja ehkäisevä ja kampaamista helpottava spray koirille, joilla on pitkä turkki tai vaikeasti kammattava turkki. Macadamia öljy tekee turkista sileän, pehmeän ja auttaa ehkäisemään takkuja. 

Käyttöhje: Suihkuta noin 30 cm päästä lemmikin turkkiin ja kampaa turkki huolellisesti. Varo suihkuttaessa lemmikin silmiä ja korvia. 

ENG. 

Are you looking for a good anti-tangle spray for your dog? If so, Beeztees Tangle Fix Spray is just the product you?re looking for. This is a special anti-tangle spray for dogs with a long coat that is difficult to comb. The addition of macadamia oil gives your dog a smooth and soft coat without any tangles. You will revitalize your dog´s nice shiny coat with this spray. Content: 150 ml

Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua