BARFeed Carrot, porkkana

Barfeed
BARFeed Carrot, porkkana
BARFeed Carrot, porkkana
14,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 7 - 21 työpäivää

Porkkana ( Daucus carota L 100% ) on luonnollinen lähde karotenoideille, jotka sisältävät vitamiinien esiasteita. Samalla oranssi väri buustaa turkin punaista väriä, joka on toivottavaa tietyillä roduilla. Porkkanat ovat myös lähde C, E, K ja B-vitamiineille ja kivennäisaineille, kuten kalsium, kalium, natrium, rauta, kupari, fosfori, magnesium, sinkki ja koboltti. Se sisältää myös foolihappoa, omenahappoa ja inositolia. Koska porkkanassa on merkittävä määrä kuitua sekä pektiiniä, auttaa se säätelemään ruoansulatuskanavan toimintaa ehkäisten ummetusta, edistäen sitoutumista, poistaen myrkkyjä ja estäen liiallisen käymisen suolistossa.

Vihje: Lämpökäsittely ja mekaaninen käsittely parantavat karotenoidien (?-karoteenia ja ?-karoteeni) hyötysuhdetta (E. Hedren 2002). Hyöty on paljon suurempi, kun kyseessä on mekaanisesti käsitellyt ja keitetyt porkkanat kuin tuoreet porkkanat. Samalla aterialla rasvan syöttäminen edistää myös karotenoidien imeytymistä. Jo hyvin pieni rasvan lisäys saa vaikutuksen aikaiseksi - jo muutama gramma riittää.

LUONNOLLISESTI TERVE

BARFeed tuoteperhe on omistettu eläinten omistajille BARF-ruokavalion ja luonnollisen ravinnon tueksi. Ne sisältävät aktiivisia ainesosia, joilla on todistettu terveyttä edistävä vaikutus. Ne ovat vähän käsiteltyjä, jotta voidaan säilyttää biologisesti aktiivisten yhdisteiden ominaisuudet, toiminta ja suurin pitoisuus. Tuotantolinjoilla ei käytetä kuin luonnollisia raaka-aineita, eikä ollenkaan rehulaatuisia raaka-aineita. Kaikki valmisteiden sisältämät raaka-aineet ovat lähtöisin hedelmistä, vihanneksista ja yrteistä  - tavoitteena ekologinen ja orgaaninen tuotesarja.  Koska raaka-aineiden laatu on niin korkea, on BARFeedien laatuluokka: HUMAN GRADE eli elintarvikekelpoinen. 

Tuotteet eivät sisällä:

  • säilöntäaineita
  • keinotekoisia väriaineita,
  • aromivahventeita
  • geneettisesti muunnettuja ainesosia (GMO).

Tiivis ja valolta suojattu pakkaus on tae tuotteen turvallisuudesta ja ylläpitää samalla hyvää makua.

SUOSITUSANNOSTUS:

Kissat ja pienet koirat  - enintään 10 kg - 1 mitta / vrk (voidaan jakaa kahteen osaan, jos ruokitaan aamuin illoin)

Koirat -  10-20 kg - 2 mitallista päivässä

Suuret koirat  - yli 20 kg painaville  -  3 mittaa / päivä

Pakkaus sisältää mitan. 1 mitta = n. 650mg. Pakkaus sisältää 250g porkkanaa.

Analyyttiset raaka-aineet:

raakavalkuainen 10%, öljyt ja rasvat 1,5%, tuhka 2% raakakuitu 31%.

 

Paino:
300 g
Arvostelut 0 arvostelua