Barf Balancer 2,5kg

Nutrin
Barf Balancer 2,5kg
Barf Balancer 2,5kg Barf Balancer 2,5kg Barf Balancer 2,5kg Barf Balancer 2,5kg

Barf balancer on kehitetty raakaruokaa ja barfia syöville koirille.

29,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 6 kpl
15%
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 7 - 21 työpäivää

Barffaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Kunnioitamme koirien ravinnontarpeita lihansyöjinä.
NUTRIN Canine Barf Balancer on erityisesti kehitetty täydentävä lisäravinto, joka kattaa kaikki lihaa syövien täysikasvuisten koirien ravitsemukselliset vaatimukset.  
Se ei sisällä lihaa, viljaa, säilöntäaineita, keinotekoisia värejä, makua edistäviä aineita, soijaa tai palmuöljyä.  
Se sopii myös koirille, joilla on allergia gluteenille.

BARF BALANCERIN EDUT
- Ei viljaa
- Ei soijaa
- Ei palmuöljyä
- Ei säilöntäaineita
- Ei väriaineita

Barf Balancer on kehitetty erityisesti tasapainoisen ruokavalion saavuttamiseksi koirallesi, joka syö raakaruokaa (raakaa lihaa, sisäelimiä, luita, hedelmiä, vihanneksia, öljyjä, yrttejä jne.) tai BARFaa.

Bafr Balancerin ansiosta koirasi saa päivittäisen annoksen elintärkeitä mineraaleja, vitamiineja, hivenaineita ja välttämättömiä rasvahappoja, joita se ei voi saada yksin puhtaasta liharuokavaliosta.  Yhdessä lihan kanssa Barf Balancer tarjoaa siten tasapainoisen päivittäisen rehun.


 

Tuotannossa käytetty ekstruusiotekniikka lisää sulavuutta ja ravintoaineiden saatavuutta sekä lisää hiljentää antiravintoaineita. Antiravintoaineet ovat luonnossa esiintyviä tai synteettisiä yhdisteitä, jotka häiritsevät ravintoaineiden imeytymistä ravinnosta.

AINEKSET
Tattari, perunatärkkelys, krilli (merieläimet), perunahiutaleet, herneet, yrtit (nokkonen, voikukka, minttu, timjami, persilja, rosmariini), vitamiini-mineraali-esiseos, johanneksenleipä, kananmunankuoret, omenaöljy, pellavansiemenet, auringonkukansiemenet, ruusunmarja, chia-siemeniä, pinaattia, lohiöljyä, panimohiivaa, maarianohdake, spirulinaa, norjalaista merilevää, kurkumaa, mustikoita, karpaloita, vadelmia, yuccauutetta.

Analyyttinen koostumus:
Kuiva aine 92%, proteiini 13%, kuitu 9%,  rasva 6%, tuhka 10%, Ca 2,6%, P 0,7%, Na 0,3%, Mg 0,6%. 

Lisäravinteet / kg:
Vitamiinit: A-vitamiini (3a672a) 29 040 IU
D3-vitamiini (3a671) 2 970 IU
E-vitamiini (3a700) 120 mg
B1-vitamiini (3a820) 3,5 mg
B2 vitamiini 6,8 mg
B6- mg, 3a890)
B12- vitamiini 0,34,g
biotiini (3a880) 0.67 mg
foolihappo (3a316) 0,68 mg
niasiini (3a315) 20 mg, pantoteenihappo (3a841) 

Hivenaineet:
Cu kelaattina (E4) 16,7 mg, Zn kelaattina (3b607) 300 mg, Mn kelaatina (3b506) 80 mg, Fe kelaattina (3b106) 400 mg, Se (3b8,11) 0,15 mg, I (3b202) 1,3 mg.HELPPOA! SÄÄSTÄT AIKAA
Yksinkertainen on kaunista! Lisää vain lihaa Barf Balancerille. Sinun ei tarvitse lähteä, ostaa ja valmistaa tasapainoista rehuannosta. Voit käyttää säästyneen ajan koirasi kanssa.

Suositeltava vuorokausiannos
Lisää 1/3 koirasi päivittäisen ravintoaineen painosta. Lisää esimerkiksi 100 g nappuloita 300 grammaan lihaa. Aikuisen koiran suosittelemme lihamäärää, joka vastaa 1 - 1,5% eläimen kehonpainosta päivässä. Suurten koirien suosittelemme päivittäisen annoksen jakamista kahteen annokseen (aamu ja ilta). Säädä päivittäinen ruoka-annos koiran koolle ja toiminnan tasolle. Varmista rajaton pääsy vedelle.


5kg koira joka syö raakaa lihaa 75g päivässä, on Barf Balancerin annostus 25g päivässä. Tämä tarkoittaa, että 2,5kg pussista saat 100 annosta! Eli 0,30€/annos.

MIELENRAUHAA!
NUTRIN Canine on kehitetty tuottamaan tasapainoinen päivittäinen annos proteiineja, hiilihydraatteja, rasvoja, kuituja, mineraaleja, vitamiineja, hivenaineita ja välttämättömiä rasvahappoja yhdessä lihan kanssa. Voit olla varma, että koirasi saa kaiken, mitä tarvitsee terveelliseen elämään.

Toinen kiistaton etu on se, että voit hallita koiran kulhoon asettamasi lihan laatua. Kun ruokit koiraasi lihapulluilla / rakeilla, et voi olla varma lihan lähteestä, jota he käyttävät ja joiden on luotettava valmistajaan. Kun syötät kotimaista raaka lihaa kera BALANCERin, voit antaa lemmikillesi parhaan mahdollisen saaliin.


MITÄ ON BARF?
Lyhenne BARF useimmiten tarkoittaa "Bones and Raw Food".  BARFin inspiraationa oli tarjota ravinto, joka on mahdollisimman lähellä luonnonvaraisten lihansyöjäisten luonnollista ruokavaliota sen perusteella, että nykyisen koiran edeltäjä on susi , joten sillä on samat vaatimukset ja samanlainen ruoansulatusjärjestelmä.
Suden ruokavalio koostuu luonnonvaraisesta riistasta lihasta, muista eläimenosista ja luista, jota rikastetaan metsän hedelmillä, marjoilla, hedelmillä, yrtteillä, juurilla ja ruoholla. Koiranruokien pitäisi siksi sisältää ennen kaikkea raakaa lihaa, sisäelimiä, luita, hedelmiä, vihanneksia, öljyjä ja yrttejä , jotta koirasi saa kaikki tarvittavat ravintoaineet terveelliseen ja terveelliseen elämään.

Paino:
2500 g
Arvostelut 0 arvostelua