Essential Jaguar maistelupakkaus n.100g

Essential
Essential Jaguar maistelupakkaus n.100g
Essential Jaguar maistelupakkaus n.100g Essential Jaguar maistelupakkaus n.100g

Viljaton

2,00 €
Sisältää alv. 14.00 %
Saatavuus 0 kpl
Toimitusaika 7 - 21 työpäivää

ESSENTIAL THE JAGUAR on viljaton ja herkullinen kissanruoka, joka sopii sekä aikuisille että pentuikäisille kissoille, kaiken rotuisille ja –kokoisille kissoille. Laadukkaista raaka-aineista valmistettu ruoka mukailee kissan luonnonmukaista ravintoa. Uniikki resepti sisältää yhteensä 80% kanaa, lohta, taimenta ja kananmunaa. Herkullisiä ruokahetkiä!

ESSENTIAL-eläinruokien taustalla on näkemys, että laadukas ruoka saa eläimen täyden potentiaalin esiin – vakaana käytöksenä ja optimaalisena terveytenä. ESSENTIALin raaka-aineet ja niiden koostumus ovat aivan omaa luokkaansa. Täysin tuoreiden proteiininlähteiden ravintoarvot säilyvät ruuassa, koska se valmistetaan korkeimmillaankin vain 90 asteessa. Liity laumaan!

Ei sisällä viljaa, ja laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta ruoka soveltuu myös herkimmille ruokailijoille. ESSENTIAL-ruokasarja on valmistettu Iso-Britanniassa. 

SISÄLTÖ: tuoreet, luuttomat kana ja ankka, kuivatut kana ja ankka, tuoreet lohi ja taimen, peruna, tuore kananmuna, bataatti, herneet, tuore kananmaksa, kananrasva, kanaliemi, sinimailanen, hernekuitu, lohiöljy, mineraalit, vitamiinit, karpalo, acai-marja, mustikka, omena, tomaatti, appelsiini, päärynä, porkkana, pinaatti, kukkakaali, kehäkukka, merilevä, ginseng, vihreä tee, inkivääri, probioottiset ravintoaineet 

Ainesosat:
Tuore & kuivattu kana, ankka, lohi, taimen ja munat: 95%
Kasvikset ja lisäravinteet: 20%

Proteiinit: 40%
Rasvat: 20%
Mineraalit: 9,0%
Kuidut :: 3,0%
Kosteus: 7,0%
Omega6: 3,0%
Omega3: 1,4%
Kalsium: 1,7%
Glukosamiini: 0,09%
Kondroitiini: 0,07%

Paino:
100 g
Arvostelut 0 arvostelua