GIRAFFIC PARK OY ASIAKASREKISTERI

Giraffic Park Oy (3100726-4), jäljempänä Giraffi / Giraffic Park jonka toimintaan kuuluu lemmikkieläinten, niiden ruokien ja tuotteiden myynti, lemmikkipalvelut kuten lomahoito ja Koirapäiväkoti sekä lemmikkieläinten, niiden ruokien ja tuotteiden maahantuonti. Tämä tietosuojaseloste koskee netissä olevaa nettikauppaa kauppa.girafficpark.fi

Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot
Giraffic Park Oy
y-tunnus: 3100726-4

Huppionmäenkatu 4 A 18
33720 Tampere

Asiakaspalvelu arkisin 09 - 16
asiakaspalvelu@girafficpark.fi
Puhelin / Whatsapp: 044-7707799

Kolmannetosapuolet
Luovutamme henkilötietoja logistiikka-, maksupalvelu- ja ajanvarausyhteistyoökumppaneille toiminnan mahdollistamiseksi.

Giraffin nettikaupan alustana toimii Finqu Oy
Giraffin logistiikka www.pakettikauppa.com, Posti, DBSchenker
Giraffin maksupalvelu iZettle, Finqu, Verifone
Giraffin ajanvarauspalvelu Setmore
Uutiskirjeiden lähetys MailChimp (vain sähköpostiosoite)


Mitä tietoja minusta kerätään?

Giraffin Nettikaupan asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa kaäytetty kieli,asioidessa kaäytetty valuutta. Yritysasiakkaille on oma tukkukauppa, kysy asiakaspalvelusta rekisteröitymisohjeita.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Ajanvaraustatehdessä sinusta tallennetaan antamasi yhteystiedot eli etu- ja sukunimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Giraffi käyttää näitä tietoja ainoastaan, mikäli otamme sinuun yhteyttä ajanvarausta koskien. Voit milloin tahansa pyytää poistamaan tietosi Setmoren ajanvarauksesta.

Giraffic Parkissa asioidessa asiakaskäynnistä tallennetaan tiedot vain, mikäli asiakas käyttää tunnustaan tilausta tehdessä. Huomioitavaa kuitenkin on, että kortilla maksaessasi yhteystietosi siirtyvät iZettlelle. Voit tilata kuitin iZettlen kautta joko sähköpostiisi tai puhelimeesi puhelinnumeron antamalla. Jos olet jättänyt tilauksen Nettikaupan kautta, saat kuitin kun tilauksesi on muutettu tilaan valmis. Puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi voivat olla jo valmiina asetettuna oman pankkisi kautta. Korttimaksujen palveluntarjoaja on iZettle ja heidän tietosuojaselosteen löydät täältä: www.izettle.com

Mihin henkilötietojani käytetään?

Henkilötietojasi käytetään:

-Asiakassuhteen luomiseen ja hoitamiseen
- Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn sekä arkistointiin
- Tilastollisiin tarkoituksiin
- Markkinointitarkoituksiin
- Uutiskirjeisiin

Asiakassuhteenluominen ja hoitaminen:
Asiakassuhde luodaan rekisteröitymällä tai tekemällä tilaus verkkokaupassa(http://kauppa.girafficpark.fi)
Asiakassuhde voidaan luoda myös sähköpostitse, esimerkiksi eläimiä varatessa ennakkoon tai varaamalla ajan Setmoren ajanvarauskalenterin kautta.

Tilauksen toimitus ja käsittely sekä arkistointi:
Tilauksen toimituksen käsittely alkaa sillä, että tietosi viedään toimittajalle. Tietojasi ovat tässä kohtaa etu- ja sukunimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Teemme tilausten palvelupyynnöt Pakettikaupan kautta ja tilaukset toimittaa perille Posti ja DBSchenker .
Tilauksen lähettämisen tai noutamisen jälkeen tilaus arkistoidaan ja se pysyy arkistossa kirjanpidollisesti vaaditun ajan.

Tilastolliset tarkoitukset
Saatamme kerätä tilastoja tehdyistä tilauksista, jolloin tiedämme esimerkiksi miten suosittu tuote on . Mikäli julkaisemme tilastoja, ne on kasattu yleisellä tasolla.

Markkinointi:
Jos olet hyväksynyt uutiskirjeen kohdassa ”tilaa uutiskirje” tai olet jättänyt sähköpostiosoitteesi ”tilaa uutiskirje”kohtaan, lähetämme sinulle uutiskirjeitä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli haluat poistua listalta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@girafficpark.fi

Uutiskirjeet:
Jos olet valinnut uutiskirjeet, emme silti lähetä sinulle jatkuvasti postia. Saat meiltä uutiskirjeitä maltillisesti ja voit aina halutessasi poistua listalta. Uutiskirjeet lähetämme pääasiassa MailChimpin kautta.


Tietojensäilytys
Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin se on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin, kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Sinulla on aina oikeustarkistaa ja oikaista tietosi.
Sinulla on myös oikeus peruuttaa antamasi suostumukset sekä oikeus pyytää tietojesi poistoa.