Koronavirus eli COVID-19 jyllää Suomessakin ja siitä johtuen olemme tehneet muutamia järjestelyitä. Järjestelyt ovat voimassa, kunnes toisin ilmoitetaan.

Koronasta saattaa aiheutua tilapäistä ruuhkaa toimituksien pakkaamiseen ja lähettämiseen. Pyrimme kuitenkin lähettämään paketit aina saman viikon aikana*.

KOTIINKULJETUS TAMPEREELLA
Ilmainen kotiinkuljetus yli 20€ arvoisiin ostoksiin. Tämä toimitustapa on voimassa vain Tampereella ja tuotteet tulee maksaa ennakkoon. Turvalliseeen kaupankäyntiimme kuuluu, että kotiinkuljetuksessa emme käsittele rahaa eikä korttikoneita.

Kotiinkuljetuksen paketti tuodaan kotiovelle, josta asiakas sen noutaa. Kerros- ja luhtitaloissa tilaus toimitetaan rapun alaovelle, josta asiakas noutaa tilauksen.

Suosittelemme Whatsapp sovellusta kotiinkuljetusajan sopimiseen. Mikäli käytössäsi ei ole tätä ohjelmaa, voit jättää tilausta tehdessä viestikenttään toivomasi kotiinkuljetusajan. Muussa tapauksessa kotiinkuljetuksen aika on aikataulujen mukaan.

KOTIINKULJETUKSEN AIKATAULU
Kaikki edeltävänä iltana klo 21 mennessä tehdyt tilaukset pakataan ja käsitellään seuraavaan toimituspäivään*. Voit valita kotiinkuljetuksen suoraan toimitusvaihtoehdoista. Huomioithan, että kotiinkuljetuksessa tilauksen summa tulee olla vähintään 20€.

Kotiinkuljetuksen aikataulut ovat seuraavat:

MAANANTAI 09 - 15
PERJANTAI 09 - 15

Mikäli päiväaika ei sinulle sovi, voit myös varata ajan ilta-aikoihin. Iltojen toimitusaika varataan ajanvarauskalenterista päällekkäisyyksien välttämiseksi. Kotiinkuljetuksen osio löytyy palvelut -kategorian alta. Ajanvarauskalenteriin pääset klikkaamalla TÄSTÄ


ASIOINTI GIRAFFIN NOUTOPISTEESSÄ
Kuten ennenkin, aukioloaikamme toimivat ajanvarauskalenterin kautta. 

Muutama Koronasta aiheutuva poikkeus:
- Otamme sisään vain YHDEN asiakkaan kerralla. Tämä
- Maksathan tilauksen ennakkoon netissä.
- Kynsien leikkaus vain Giraffilla.

Kynsien leikkaukset ja muut vastaavat palvelut hoidetaan mahdollisimman vähällä asiakaskontaktilla, eli asiakas odottelee autossa kunnes palvelu on suoritettu.


NOUTOPISTEEN OSOITE
Huppionmäenkatu 4 A 18, toisen ja kolmannen rakennuksen välissä
33720 Tampere
Jos tulet autolla, huomioithan muut Talliosakkeilla liikkuvat ja jätät autosi vain Giraffin ovien eteen, kiitos.

Noutopiste palvelee tiistai ja torstai iltaisin ajanvarauksella 19 - 21

* koskee vain varastossa olevia tuotteita. Varastosta loppuneiden tuotteiden ja ennakkotilausten toimitusajat vaihtelevat ja ovat tuotekohtaisesti tuotekortissa näkyvillä.